BAŞKAN GENÇER MUHTARLAR DERNEĞİ VOLEYBOL TURNUVASI FİNAL GECESİ'NE KATILDI

Ayvalık Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen turnuva gecesinde Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Muhtarlar Derneği Başkanı Yener Koşvar'ın yanı sıra daire amirler ve sayısız sporsever hazır bulundu.

Final Maçı öncesi Ayvalık Kaymakamlığı, Ayvalık Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kitaplar Kanatlar projesi kapsamında sporcularla, seyirciler birlikte kitap okuma etkinliği hazırlandı. Burada kitap okumanın yeri ve zamanı olmadığı vurgulandı.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen kupa töreninde; şampiyon Kayaspor’a kupa ve madalyalarını Kaymakam Namık Kemal Nazlı, ikinci Barbarosspor’a Belediye Başkanı Rahmi Gençer, üçüncü Karanfilspor’a da İlçe Jandarma Komutanı Özay Dörtyol verdi.

AYVALIKGÜCÜ BLD. SPOR