KÜÇÜKKÖY-SARIMSAKLI MEVKİİ’NDE ÇOCUK PARKI YAPIMINA BAŞLANDI

Ayvalık Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kentin dört bir köşesinde çocuk oyun parkı yapımını iklim şartları el verdiği sürece devam ediyor.
Sarımsaklı Mevkii Lunapark karşısındaki yaklaşık beşyüz metrekarelik alanda beton dökümü ve malzemelerin kurulumuna başlandı. Her yapılan çocuk parkında olduğu gibi sağlığa zararlı maddeler içermeyen, tamamen doğal malzemeler kullanılıyor. Zemin çalışmaları sırasında, en güvenli yöntem olduğu için, önce beton dökülüyor ve üstü kauçuk malzemelerle kaplanıyor.
Çocuk Parkı yapımı programı hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Rahmi Gençer şunları söyledi: “Parklarımızın programını merak eden çocuklarımız ve ailemizlerimiz var. Onların bu haklı heyecanının farkındayım. Altınova ve Cunda Adamızdaki parkımızın yapımını tamamladık. Yaz mevsiminde çocuklarımız yepyeni oyun parklarında güvenle oynayabilecekler’’

AYVALIKGÜCÜ BLD. SPOR