AMFİ TİYATRO TEPEDEN TIRNAĞA YENİLENDİ

Kültür-Sanat kenti Ayvalık’ta, sanat merkezleri bir bir yenilenerek, halkın hizmetine sunuluyor

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Amfi Tiyatro’yu kente yakışır bir açık hava salonu olarak düzenledi. Vatandaşların konforu düşünülerek doğaya uyumlu 1600 koltuğun kurulumu yapıldı. Birbirinden değerli sanatçılara layık kulisler hazırlandı. Herkese açık bay bayan tuvaletlerin sayısı iki katına çıkarıldı. Taş duvarlar onarıldı. Sahne zemini yenilendi ve baştan başa Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün resimleriyle süslendi.
Yapılan çalışmalar hakkında görüşlerini bildiren Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ‘’Sizinde bildiğiniz gibi AMFİ Tiyatromuz, belediyemizin organizasyonlarının yanı sıra, sivil toplum örgütlerimizin ve her sezon birbirinden değerli sanatçılara ev sahipliği yapıyor. Onlara yakışır bir tiyatro, bir konser salonumuz olsun istedik. Bir kentin sanata ve sanatçıya verdiği değer o kentin kimliğini ortaya koyduğu düşündeyiz. Eksiklerimizi çok iyi biliyoruz. Bir bir kapattığımız için de ayrıca mutluyuz’’ dedi.

AYVALIKGÜCÜ BLD. SPOR