AYVALIK BELEDİYE BAŞKANLIĞI

HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ

1

EVSEL ATIK TOPLAMA

TÜM ARA ARTER, MAHALLE, CADDE VE SOKAKLARIN ÇÖP ALIMI EKİPLERİMİZCE YAPILMAKTADIR.

2

EL İŞÇİLİĞİ İLE SÜPÜRÜLME

TÜM MAHALLE, CADDE VE SOKAKLARIN TEMİZLİĞİ SÜPÜRGECİ PERSONELLERİMİZ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR.

PROGRAM DAHİLİNDE

3

TADİLAT SONRASI İŞYERİ VE EVLERDEN ÇIKAN MOLOZ, AĞAÇ DALLARI, ESKİ EŞYA, HURDA LASTİK VE ATIK PİLLERİN ALIMI

BELEDİYEMİZ ALO BELEDİYEM SERVİSİNDEN , DİLEKÇE YOLUYLA, E-POSTA, TELEFON VEYA MÜDÜRLÜĞÜMÜZE ŞAHSEN YAPILAN ŞİKAYET VE TALEPLER DEĞERLENDİRİLMEKTEDİR.

24 SAAT İÇERİSİNDE

4

KONTEYNER TEMİNİ VE TAMİRATI

72 SAAT İÇERİSİNDE

5

KÜL KOVASI TEMİNİ VE TAMİRATI

EKİM-NİSAN AYLARINDA HALKIMIZIN KULLANIMI İÇİN DAĞITIM GERÇEKLEŞİR.

6

GERİ DÖNÜŞÜM ATIKLARININ TOPLANMASI

ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ ŞİRKET TARAFINDAN AMBALAJ ATIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ SAĞLANIR.

7

ATIK YAĞ TOPLANMASI

ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ ŞİRKET TARAFINDAN ATIK YAĞLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ SAĞLANIR.

HAFTADA BİR GÜN

8