BU BAŞARI HEPİMİZİN

Türkiye'nin güvenilir araştırma şirketlerinden olan Gezici'nin yaptığı kamuoyu araştırmasına göre Ayvalık Belediyesi Türkiye'nin en başarı belediyeleri sıralamasında ilk sıralardaki yerini aldı...

Ülkemizdeki 919 belediye arasında, en başarılı 6. belediye olan Ayvalık Belediyemiz hizmet yarışına hızını arttırarak devam edecek.

Hiçbir ekonomik zorluk ve bürokratik engeli bahane etmeden, gece, gündüz, yağmur, sel, kar, soğuk, demeden çalışıyoruz.

Bu başarı serüveninin başındayız.

Mustafa Kemal Atatürk'ün "Dinlenmemek üzere yola çıkanlar, asla yorulmazlar" sözünü kendimize rehber ediyoruz. Ayvalık'a emek veren arkadaşlarımızla nefesimizi uzun soluklu bir koşu için ayarlamıştık, durmadan, yorulmadan koşuyoruz.

Bu başarıda emeği olan belediye meclis üyelerimize, birim müdürlerimize, emekçi Ayvalık Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Eksiklerimizi hoş görüp, başarılarımızı takdir eden, herşeyin en iyisine layık olan, bizi iyiye, güzele, başarıya sevkeden Ayvalıklı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.

AYVALIKGÜCÜ BLD. SPOR