BAŞKAN GENÇER KENT KONSEYİ ÇOCUK MECLİSİNİ AĞIRLADI.

Ayvalık Kent Konseyi Başkanı Filiz Karayelli yönetiminde, konsey tarihinde ilk kez çocuk meclis kurulmuştu.
Konsey Başkanı Filiz Karayelli yönetiminde, yönetim kurulu üyeleri, Çocuk Meclisi Başkanı Cem Çobanoğlu, üyeleri İrem Ay, Kerem Cem Kurtuluş, Arda Karademir ve Ayşenaz Erpula seçimden sonra Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’i makamında ziyaret etti.
Gençlik Meclisi Başkanı Çobanoğlu, Başkan Gençer’e, okullarında ve bazı kurumlarda güvenlik probleminin oluğunu, meclis olarak çevre ilçeleri tanımak istediklerini ve çocuk hakları ile ilgi resim yarışması yapmayı planladıklarını anlattı.
Çocukları heyecanla dinleyen ve meclisi tebrik eden Başkan Gençer, çocuklara okulları, beklentilerini sordu. Gençer, her türlü önerilerini dileyeceklerinin sözünü verdi.

AYVALIKGÜCÜ BLD. SPOR