İL ŞAMPİYONU AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR GENÇ BAYANLAR VOLEYBOL TAKIMI, BAŞARILARINI BAŞKAN GENÇER İLE PAYLAŞTI

Ayvalıkgücü Belediyespor Voleybol Şubesi her yaş kategorisinde başarıdan başarıya koşuyor.
Ayvalık Belediye Başkanlığı’nda saat 17:00’de başlayan ziyarete Kulüp Şube Sorumlusu Saki Bacan, Antrenör Sedat Oğuz, Kaptan İrem Akçay, Elif Sevinç, Ezgi Uludağ, Sanem Şen, Doğa Oğuz, Nazlıcan Ender, Simge Çobanoğlu, Selcan Özışık, Pınar Karaman, Ecem Özbay, Ekinsu Toprak ve Ilgın Demirhan katıldı.
Ziyaret sırasında konuşan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ‘’Üst üste iki kere şampiyon olmanız sizden beklentilerimizi çok artırdı. Ablalarınıza destek olmanızı bekliyoruz. Onlar da çok başarılı. Kulüp Başkanınızı, yönetim kurulunuzu, teknik ekibinizi ve sizi tek tek kutluyorum. Her maç kalbimiz sizinle unutmayın ‘’dedi.

AYVALIKGÜCÜ BLD. SPOR