ÜNLÜ TİYATROCU BEHZAT UYGUR, BAŞKAN RAHMİ GENÇER’İ MAKAMINDA ZİYARET ETT

Ayvalık bir çok sanatçıya ve sanatsevere evsahipliği yapmaya devam ediyor.
Başkanlık Binasındaki görüşmede, Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve Ünlü Duayen Tiyatrocu Behzat Uygur’un yanı sıra Ayvalık İlçe Turizm Müdürü Yasemin Gençer, Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, , Ayda Bir Ayvalık Yayın Yönetmeni Bülent Şentay Ayvalık’ta kısa süre önce açılan Uygur Performans Sanatları Ayvalık’ın Kurucusu Mana Uygur, Eğitmenlerinden Enver Öksüz, Behzat Uygur’un eşi Çiğdem Uygur ve Mana Uygur annesi Rana Seten hazır bulundu.
Uygur’un 11 Mart Cumartesi saat 16:00’da iki oyunculuk konuşup gideceğim söyleşisi öncesi, Başkan Gençer bir araya geldi. Görüşmeler sonucunda Ayvalık’ta gelecekte organizasyon düzenleme konusunda görüş birliğine varıldı.

FOTOĞRAF SEVERLER SÜREYİ UZATMAK İSTEDİ, JURİ ÜYELERİ DE 1 MAYIS’A KADAR UZATTI

Ayvalık’ta düzenlenen Ahmet Yorulmaz Anısına düzenlenen, Fotoğraf ve Yorumu Yarışmasının son başvuru süresi 1 Mayıs olarak değiştirildi.
Jüri Başkanı Arif Aşçı, Zafer Par, Müjdat Soylu, Ömer Şancı, Turgut Baygın, Önder Aksoy, Turan Karakoç, Kadri Kaya’nın hazır bulunduğu toplantıya, Bülent Kürşat ve Zeynep Başkurt şehir dışında olması nedeniyle katılamadı. Daha sonra toplantıya Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’de katılarak, jüri üyelerinin görüşlerini dinledi.
Toplantı sonunda açıklama yapan, Jüri Başkanı Arif Aşçı, Nisan ayı fotoğraf çekme açısından en güzel ay olduğu herkese bilinmektedir. Süremizi 1 Mayıs 2017’e kadar uzatma kararı aldık. Hem de Ayvalık’ta Turizmin başladığı ay, gelecek misafirlerde bu yarışmaya katkıda bulunabilir diye düşündük. Bir hafta içersinde kararımızı kamuoyuna açıklamayı öngördük. Şimdiye kadar 20’ye yakın başvuru olduğunu ve başvurulan fotoğrafların sayısı 40’a yaklaşmış durumda olduğunu öğrendik. Buradaki herkesin başvuruların sayısı artması için gereken duyarlılığı göstereceğine eminim. Katılım gösteren jüri üyelerimize de teşekkür ediyorum’’

Diğer Makaleler...

AYVALIKGÜCÜ BLD. SPOR