İLAN

Ayvalık Belediye Başkanlığı’ndan;
İlçemiz Yellice Poyraz Adası, 1 Nolu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 109/2. maddesine göre 13/08/2020 tarihli ve 170637 sayılı Bakanlık Makam Oluru ile 2863 sayılı yasa kapsamında “Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı” olarak tescil edilmiştir. Karar 1 ay süre ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde ilan edilmektedir.
Bilgilerinize arz ederim

İsa Cihangir YAKICI
İmar ve Şehircilik Müdür V.
Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Ayvalık Belediyesi WhatsApp İletişim hizmetine ulaşmak için, 0533 154 00 99 ve 0533 154 00 44 numaralı hatları kullanabilirsiniz.

ALO BELEDİYEM VE BİZİM MASA İLE ÇÖZÜM TELEFONUNUZ KADAR YAKINDA!