18 EYLÜL DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ FARKINDALIK ETKİNLİĞİ İLE KUTLANDI.

18 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla Ayvalık Belediyesi öncülüğünde “Çöp Benim Değil Ama Ayvalık Benim” sloganıyla Talatpaşa caddesinde farkındalık organizasyonu yapıldı. 2 gün boyunca izmaritler toplanmadı. Yaşanan kirlilik gözler önüne serildi.
Talatpaşa caddesinde temizlik çalışmalarına Belediye Başkanımız Mesut Ergin’in yanı sıra Kent Konseyi, Ayvalık Tema Vakfı, Birim amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK temsilcileri çevreci gönüllüler de katıldı.
Başkan Mesut Ergin;
“Ayvalık belediyesi olarak temizlik konusunda son derece hassas çalışıyoruz. Çevreye duyarlı vatandaşlarımızda bu organizasyonda bizlere yardımcı oldu. Bir sigara izmariti yarım ton suyumuzu kirletmektedir ve dünyamız kül tablası değildir.
Ancak, Çevremizi kirletmeme bilincine sahip olduğumuzda, gelecek nesillere yeşil, sağlıklı,daha yaşanılabilir bir dünya bırakabiliriz. Bu organizasyonda başta kent Konseyi, Ayvalık Tema ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.