23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMALARI ULU ÖNDER ATATÜRK’ÜN HUZURUNDA ÇELENK SUNUMUYLA BAŞLARI

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Ulu Önder Atatürk’ün huzurunda çelenk sunumuyla başladı.
Koronavirüs tedbirleri sebebiyle, halka açık katılımın olmadığı,sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yapılan törene, Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Ayvalık Garnizon Komutanı Ertan Tutar, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Çelenk koyma töreni ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile tören sonlandı. Ardından çeşitli yarışmalarda başarılı olan öğrencilere öldülleri verildi.