ALTINOVA DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 99. YILINI KUTLADI

ALTINOVA, KURTULUŞ’UN 99. YILINI KUTLADI

Altınova’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıldönümü Altınova Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Ayvalık Garnizon Komutanı Albay Ertan Tutar, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Onur Yakan, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun, Altınova Mahalle Muhtarı Zahir Erdem, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, gaziler ve Altınovalı vatandaşlar katıldı.

Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunumuyla başlayan tören, 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından askeri bando eşliğinde İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Öğrencilerin şiirlerle, halk oyunlarıyla katıldığı, trap atış yarışlarının ödüllerinin de dağıtıldığı törende Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, günün anlam ve önemine değinen bir konuşma yaptı. Tören kortej geçişiyle son buldu.