AYVALIK BELEDİYE BAŞKANI MESUT ERGİN, KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI MEHMET NURİ ERSOY’U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Belediye Başkanımız Mesut Ergin, Ankara ‘da yaptığı ziyaretler ve görüşmeler programı dahilinde, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u makamındaki ziyaretinde, Ayvalık turizmi hakkında görüş alışverişinde bulunup, projeler hakkında bilgiler verdiler. Belediye Başkanımız Mesut Ergin, makamdan ayrılırken Sayın Bakan Mehmet Nuri Ersoy’a misafirperverliği ve Ayvalık‘a gösterdiği yakın ilgi için teşekkür ettiğini dile getirdi.