AYVALIK BELEDİYESİ’NİN 2020 MALİ YILI KESİN HESABI GÖRÜŞÜLDÜ VE OY BİRLİĞİYLE ONAYLANDI.

Ayvalık Belediyesi Mayıs ayı olağan birinci meclis oturumu Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin yönetiminde gerçekleşti. Toplantıda Ayvalık Belediyesi’nin 2020 Mali Yılı Kesin Hesabı görüşüldü ve oy birliğiyle onaylandı. Oturumda, İsrail Devleti’nin Filistin Devleti’ne yönelik saldırıları kınandı. Meclis, 8 Mart 2021 tarihinde yaşamını yitiren sanatçı Rasim Öztekin’in adının Ayvalık’a ilk yerleştiği ve yaşamını sürdürdüğü sokağa verilmesini de onayladı. Belediye Başkanı Mesut Ergin, Kırsal Mahallelerden Karaayıt’ta bulunan Bilfer Madenciliğe ait demir madeninin bölgede yarattığı tahribat ile bilgi verdi. Ergin, on gün içinde mera ile alınan iki ayrı karara tepki göstererek hukuksal sürecin devam ettiğini bildirdi.