AYVALIKLI KADINLAR CUMHURİYET MEYDANINDA BULUŞTU.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Ayvalık’ta çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Ayvalık Kent Konseyi‘nin Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği etkinliğe çok sayıda kadın katıldı. Ayvalık Kent Konseyi kadın meclisi üyesi Esra Yıldız, günün anlamıyla ilgili basın açıklamasını okudu. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, etkinliğe eşi Canan Ergin ile birlikte katıldı. Katılımcılara İstanbul Sözleşmesi kitapcığı ve kırmızı karanfil veren Başkan Ergin, kadınların el emeği ürünlerinin sergilendiği stantları da gezdi.