AYVALIK’TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Ayvalık’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sabah saatlerinde Ayvalık Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk sunumuyla başladı. Kutlamalara; Ayvalık Kaymakamı Gökhan Gökgülüarslan, Garnizon Komutanı Personel Albay Ertan Tutar, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Daire amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından göndere bayrak çekildi. Piyade Yüzbaşı Uğur Çağlayan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. İzmir bandosu da marşlarıyla törene renk kattı.