BAŞKA SİNEMA AYVALIK FİLM FESTİVALİ 2 EYLÜL’DE SİNEMASEVERLERLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR!

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, ilk kez düzenlendiği 2018 yılından beri başta Ayvalıklılar olmak üzere sinemaseverlerin büyük ilgi gösterdiği Başka Sinema Ayvalık Film Festivali’nin dördüncüsünün 2-8 Eylül tarihleri arasında düzenleneceğini duyurdu. Başkan Ergin, festivalde film gösterimlerinin; maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi’nde, ayrıca Ayvalık Büyük Park Amfitiyatro’da açık havada yapılacağını söyledi.
Ayvalık Büyük Park Amfitiyatro’da 2 Eylül akşamı düzenlenecek açılış töreninin ardından başrollerinde Adam Driver ve Marion Cotillard’ın yer aldığı Leos Carax’ın dünya prömiyerini Temmuz ayında Cannes Film Festivali’nde yapan filmi Annette gösterilecek. Ayrıca dünyanın önde gelen festivallerinden ödüllerle dönmüş, yılın merakla beklenen filmleri de izleyicilerle buluşacak.