BAŞKAN ERGİN: 2021 YILI AYVALIK KADAR GÜZEL OLSUN.

BAŞKAN ERGİN: 2021 YILI AYVALIK KADAR GÜZEL OLSUN
Yeni yıla sayılı günler kala Ayvalık’ta cadde, bulvar ve meydanlar rengarenk ışıklarla donatıldı, süslemelerde led aydınlatma kullanıldı. Ayvalık Belediyesi, vatandaşların 2021’e coşkulu girmesi amacıyla yeni yıl öncesi kentin merkezi noktalarında yürüttüğü ışıklandırma çalışmalarını tamamladı.
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, pandemi yasakları kapsamında evlerine kapanmak zorunda kalan vatandaşlara moral olması amacıyla yeni yılı aydınlık ve renkli kutlamayı amaçladıklarını belirtti.