BAŞKAN ERGİN, YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI VE ÇEVRE DÜZENLEMELERİNİ YERİNDE DENETLEDİ.

Başkan Mesut Ergin Yol yapım çalışmaları ve çevre düzenlemelerini yerinde denetledi.
Belediye Başkanımız Mesut Ergin her hafta sonu ilgili birim amirleriyle saha çalışmalarını yerinde inceliyor. Ergin, Küçükköy Sarımsaklı Yonca 1 mevki, Çamlık ve Yenimahalle’de devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Ayvalık’ın her bir köşesinin kendileri için çok değerli olduğunu ifade eden, Başkan Ergin, yol sorununun çözümü için yaz – kış demeden haftanın 7 günü aralıksız çalışacaklarını belirtti.