BELEDİYE BAŞKANIMIZ MESUT ERGİN AYVALIK DENİZ EMEKÇİLERİNE DESTEK VERDİ.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü yaşanan şiddetli fırtınanın ardından batan tekneleri nedeniyle maddi kayba uğrayan Ayvalıklı deniz emekçileri, Ayvalık Tabiat Platformu’nun katkılarıyla, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenledikleri toplantıda tepkilerini dile getirdi. Çok sayıda amatör balıkçı ile vatandaşların da katıldığı toplantıya Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Aliağa Deniz Ticaret Odası Başkanı Adem Şimşek ve Belediye meclis üyeleri destek verdi. Belediye Başkanı Mesut Ergin, “Barınak konusunu kamuoyunda güncel olarak tuttuğumuz sürece bu işi çok daha kısa sürede tamamlayacağımıza inanıyorum. Bize devlet desin ki, sen de maliyet anlamında işin içinde ol. Biz hazırız. Ayvalık’a birden fazla barınak yapılmalı. Altınova’ya, gezi teknelerine, balıkçılara ayrı olmak üzere çok sayıda barınak yapılmalı. Bu birliktelikle başaracağımıza inanıyorum” dedi.