CATS OF SMALL VİLLAGE ÇOCUKLAR İÇİN YARATICILIK VE OYUN KONFERANSI DÜZENLENDİ.

Ayvalık Belediyesi’nin katkılarıyla, CATS of Small Village çocuklar için yaratıcılık ve oyun konferansı KıraARThane ve Women in Games sosyal girişim projeleri önderliğinde, Küçükköy Halil Başyazgan Kültür Merkezinde başladı.
Yaratıcı endüstriler aracılığıyla sürdürülebilir kalkınma hedefleri konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan konferansta kültür, sanat teknolojileri, çocukların fikirlerinin gerçek bir oyun tasarımına dönüşebilmesi için neler gerekli olduğu anlatıldı. Konferansa katılan Başkan Mesut Ergin;
” Çocuklarımızın geleceğe yön verebilmesi için teknolojik alt yapıya sahip olmaları, yetenek ve meraklarının yanı sıra motive olarak potansiyellerini ortaya çıkartmaları sayesinde geleceğin teknoloji temellerini çocuklarımızla birlikte atacağız. Böyle bir organizasyonda olmaktan gurur duyuyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.