EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

• Yoklama ve açılış.
  • 02.09.2020 tarihli tutanak özetlerinin oylanması.

GÜNDEM MADDELERİ

1- 2021 yılı gelir – gider bütçesinin görüşülmesi.

2- 2021 yılı gelir tarifesinin görüşülmesi.

3-2020 mali yılı bütçesinden müdürlükler arasında yapılacak ödenek aktarımlarının görüşülmesi.

4- Belediye Meclisinin 07.08.2019 tarihli toplantısında “Belediyemizce yeni şirket kurulmasına” ilişkin alınan 172 sayılı meclis kararının, şirketin amaç ve faaliyet konularının açıkça belirtilerek güncellenmesi hususunun görüşülmesi.

5- Mülkiyeti belediyemize ait Yeni Mahalle 1650 ada 18 parselde bulunan taşınmazın, satın alınma talebine istinaden yapı kayıt belgesine dayalı satışının görüşülmesi.

6- Mülkiyeti belediyemize ait Yeni Mahalle 1628 ada 18 parselde bulunan taşınmazın, satın alınma talebine istinaden yapı kayıt belgesine dayalı satışının görüşülmesi.

7- Meclis Üyesi Ethem VARDI’nın Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmesi hakkında Belediye Kanunu’nun 49. Maddesi uyarınca meclise bilgi verilmesi ve Başkan Yardımcısı Ethem VARDI’nın aylık ödeneğinin belirlenmesi hususunun görüşülmesi.

8- Plan ve Proje Müdürü kadrosunun, Etüd Proje Müdürü kadrosu olarak değiştirilmesi hususunun görüşülmesi.

9- Ayvalık Belediyesi Organizasyon Şemasının güncellenmesi hususunun görüşülmesi.

İhtisas Komisyonlarından Gelen Konular:

10- Belediyemiz Müdürlükleri içerisinde, mevcut yönergesi olmayan müdürlükler tarafından hazırlanan yeni yönergelerin ve mevcut yönergesi bulunan müdürlüklerin önceden onaylı yönergelerinde yapılacak değişiklikler ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

11- Çoğrafi işaret taşıyan ve kentimizin gerek zirai, gerekse turizmde en önemli katma değer sağlayan ürünü olan Ayvalık Zeytin ve Zeytinyağı markasının taklit, tağşiş ve tescilli markaya yönelik izinsiz kullanımlarının önüne geçilmesi konusunda yapılması gereken işlemler hakkında hazırlanan Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

12- Ayvalık Belediyesi Tabela Yönergesi’nde değişiklik yapılması hakkında hazırlanan komisyon raporlarının görüşülmesi.

13- Sakarya Mahallesi 1589 ada 1 parselde bulunan taşınmaz ile ilgili 1/5000 ölçekli nazım imar plan değişikliği hakkında hazırlanan İmar Komisyonu raporunun görüşülmesi.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden Gelen Konular:

14- Altınova Mahallesi, 442 ada, 4-5-6-7 parsellerde kayıtlı taşınmazların kuzeydoğu cephe hattı ile alakalı 1/1000 ölçekli koruma amaçlı imar plan değişikliğinin görüşülmesi.

15- Namıkkemal Mahallesi, 1017 ada, 51 parselde kayıtlı mülkiyeti belediyemize ait taşınmaz ile alakalı 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı imar plan değişikliğine esas görüş talebinin görüşülmesi.

Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Ayvalık Belediyesi WhatsApp İletişim hizmetine ulaşmak için, 0533 154 00 99 ve 0533 154 00 44 numaralı hatları kullanabilirsiniz.

ALO BELEDİYEM VE BİZİM MASA İLE ÇÖZÜM TELEFONUNUZ KADAR YAKINDA!