KADINA KARŞI ŞİDDETİ KONU ALAN “SIĞINAMAYANLAR”TİYATRO OYUNU

🕘21.00

Ayvalık Belediyesi katkılarıyla…

Yaş Sınırı: 13+

Sizce İstanbul sözleşmesi yaşatır mı?

Eşlerinin baskı ve şiddetlerinden dolayı evlerini terk etmiş üç kadın, sığınma evinde hayatlarını devam ettirmektedir. Maruz kaldıkları şiddetleri anlamaya, anlatmaya ve çözümlemeye çalıştıkları bu süreçte, kimseden görmedikleri desteği birbirlerine gösterirler. Sığınma evinde gülerek, ağlayarak geçirdikleri sayılı günlerinde, hayatlarını nasıl devam ettireceklerine dair planlar yaparlar. Şiddet ve bireysel hayatları konusunda artık çok daha bilinçlidirler.

Bir gece yarısı sığınma evinin kapısı şiddetle çalar ve aralarına, kocasından kaçmakta olan bir kadın daha eklenir. Diğer kadınların ikna çabalarıyla, orada kalıp hayatını değiştirmeyi göze alabilecek midir?

Oyunun biletlerini biletix veya kapı gişesinden temin edebilirsiniz.

kayıt yap

*Tüm alanlar zorunludur
Bu etkinliğe daha önce katıldınız.