AYVALIK BELEDİYESİ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

Ayvalık Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda on altı madde görüşüldü, kararlar oy birliğiyle alındı.
Oturum açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanımız Mesut Ergin; “Ayvalık ekonomisinin en önemli ve itici gücü turizmdir. Bu nedenle 1 Haziran itibariyle açılma süreci ile başlayan yeni turizm sezonu kentimiz açısından bir o kadar önemlidir. Bu süreci kazasız belasız atlatmak temennimiz. Biz Belediye olarak alınması gerekli tüm tedbirleri alarak esnafımıza ve turizm sezonuna hazırlanan sektörlere hizmete hazırız. Kent olarak yeni turizm sezonunu yaşanan bu süreç nedeniyle daha büyük umutlarla karşılamaya hazırlanıyoruz. Sağlıkla, olabildiğince normal, bol-bereketli bir sezon olması beklentisiyle, tüm esnafımıza hayırlı işler ve kazasız, hastalıktan uzak bir sezon dilerim” dedi.
Alınan kararların Ayvalık’a hayırlı olmasını diliyoruz. AYI