HURİ KİRİŞÇİ RESİM SERGİSİ AYVALIK BELEDİYESİ ORHAN PEKER SANAT GALERİSİ’NDE SANATSEVERLERLE BULUŞTU.

Huri Kirişçi’nin resim sergisi Ayvalık Belediyesi Orhan Peker Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu. Ayvalık Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen ve Kadın Oyunları Festivali kapsamında açılan sergi 24 Mart – 06 Nisan tarihleri arasında ziyarete açık olacak. Belediye Başkanımız Mesut Ergin de sergiye katılarak “kent konseyi tarafından hazırlanan bu serginin hem kadın oyunları festivaline hem de İstanbul sözleşmesinden çekilmesine atıfta bulunduğunu ve duruma çok uyduğunu belirterek” teşekkür etti.