İKİ BELEDİYE ARASINDA İŞBİRLİĞİ SÜRECEK

Geçtiğimiz yıl kasım ayında yapılan Ayvalık Belediyesi olağan meclis toplantısında Ayvalık ve Beşiktaş belediyeleri arasında kurulan kardeş şehir ilişkisini geliştirmek amacıyla atılan adımların ardından karşılıklı ziyaretler gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Geçen Mart ayında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’i makamında ziyaret etmişti. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, meclis üyeleri Merih Arslan, Özge Toygar, Ethem Vardı, Hüseyin Ergin, Ali Jale Semih Varol ve Özel Kalem Müdürü Arda Bayri’den oluşan heyetle birlikte bu kez Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ı makamında ziyaret etti. Rıza Akpolat, buluşmaların devam edeceğini belirterek heyette yer alanların her birine Beşiktaş forması hediye etti. Başkan Mesut Ergin de, birikim ve tecrübelerin paylaşılması amacıyla bir araya gelip bilgi alışverişinde bulunmaya devam edeceklerini söyledi.