KARAAYIT’TA ON GÜN İÇİNDE NE DEĞİŞTİ?

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, kırsal mahalle Karaayıt’ta mera komisyonu tarafından on gün içinde alınan iki ayrı karara tepki gösterdi. Başkan Ergin, Ayvalık Belediyesi olarak hukuk zemininde ve her koşulda sonuna kadar mücadele edileceğini söyledi. Ergin, “Karaayıt’ta hayvancılıkla geçimini sürdüren vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim. Pandemi yasaklarının başladığı ilk gün alınan bu son karar, her türlü izahtan uzak ve tamamen keyfi bir uygulama olduğu inancıyla biz de kınıyoruz Mevcut duruma ve gereksinimlere aykırı olan, bölge insanına değil de maden şirketine hizmet ettiği apaçık ortada olan bu karara karşı hukuksal zeminde mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.