KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

• Yoklama ve açılış.
• 11.10.2023 tarihli tutanak özetlerinin oylanması.
GÜNDEM MADDELERİ
1. Bağlı oldukları siyasi partilerinden istifaları nedeniyle mevcut komisyon üyelikleri düşen Meclis üyelerinden boşalan İhtisas ve Tali Komisyon üyeliklerine yeni üyelerin seçilmesi.
2. Belediyemize tahsisli, Çakmak Mahallesi 375 ada 24,25,26,29 ve 60 parsellerin bulunduğu 1.392.349,17 m² alan ile Kırcalar Mahallesi 8121 ada 27 parselin bulunduğu 425.213,92 m² alanın özel ağaçlandırma projesi kapsamında ağaçlandırılmasına ilişkin iş ve işlemleri yürütmek üzere Belediyemiz personeli Orçun BODUR’a yetki verilmesinin görüşülmesi.
İmar Komisyon Raporları:
3. İlçemiz Namıkkemal Mahallesi 1399 ada 104 parselde kayıtlı taşınmazın kuzeyinde yer alan yeşil alanın trafo alanı olarak düzenlenmesine ilişkin plan değişikliğine esas kurum görüşümüze ilişkin düzenlenen imar komisyon raporunun görüşülmesi.
4. İlçemiz, Küçükköy Mahallesi Telli Kavak Caddesi 35’inci Sokak Dış Kapı No:46 adresinde bulunan 349 ada 4 parselin içkili yer bölgesi olarak belirlenmesine ilişkin düzenlenen imar komisyon raporunun görüşülmesi.
5. İlçemiz, Kazımkarabekir Mahallesi Kışla mevkii bölgesinin içkili yer bölgesi olarak belirlenmesine ilişkin düzenlenen imar komisyon raporunun görüşülmesi.
6. İlçemiz, Fethiye Mahallesi Nikita mevkii bölgesinin içkili yer bölgesi olarak belirlenmesine ilişkin düzenlenen imar komisyon raporunun görüşülmesi.
7. İlçemiz, Küçükköy Mahallesi 355 ada 29 ve 36 sayılı parsellerde kayıtlı mülkiyeti Maliye Hazinesi’ne ait taşınmazlar ile alakalı koruma amaçlı imar planına esas, kurum görüşümüzün belirlenmesine ilişkin düzenlenen imar komisyon raporunun görüşülmesi.
8. İlçemiz Altınova Mahallesi 149 ada 1 parselde bulunan 8 adet konut ruhsatlı bağımsız bölümün, konut kullanımının ticaret kullanımına dönüştürülmesine ilişkin düzenlenen imar komisyon raporunun görüşülmesi.