KATILIM İÇİN SAYILI GÜNLER KALDI GENÇLER BU PROGRAMI KAÇIRMAYIN!

KATILIM İÇİN SAYILI GÜNLER KALDI
GENÇLER BU PROGRAMI KAÇIRMAYIN
Yazar, yönetim danışmanı ve eğitmen Seçil Sökmen tarafından Ayvalık’ta yaşayan üniversite mezunu genç iş profesyonelleri ve üniversite son sınıf öğrencilerinin ücretsiz olarak yararlanacağı genç işgücü kariyer geliştirme programı 17 Mayıs 2021 tarihinde başlayacak. Her seans ON-LİNE olarak ZOOM program üzerinden gerçekleştirilecek.
Kayıt için secil.sokmen@gmail.com adresine iletişim bilgilerini de içeren e-posta 10 Mayıs 2021 tarihine kadar gönderilecek. Sorular için 0532 2862956 telefon numarasından Seçil Sökmen’e ulaşılacak. Program gelişmiş ülkelerin tamamında, prestijli üniversitelerin bünyesinde ya da İş Okulları’nda (Business School) yüksek ücretli MBA programlarının önemli bir parçası olarak verilirken ülkemizde bir ilk niteliği taşıyor. Pazartesi ve Perşembe günleri gerçekleştirilecek olan program on hafta, yirmi seans sürecek ve online platformda gerçekleşecek.