02 ARALIK 2020 TARİHİNDE ALINAN MECLİS KARARLARINA AİT KARAR ÖZETLERİ

02 ARALIK 2020 TARİHİNDE ALINAN MECLİS KARARLARINA AİT KARAR ÖZETLERİ SIRA NUM. KARAR NUM. KARAR ÖZETİ 1 209 Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısına katılamayacaklarını mazeretleri sebebiyle 02.12.2020 tarih ve 31579 sayılı dilekçe ile belirten Meclis Üyesi Ahmet ERKAL ve 01.12.2020 tarih ve 31580 sayılı dilekçe ile belirten Meclis Üyesi H.Tülin ÇALIŞICI’nın 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun

04 KASIM 2020 TARİHİNDE ALINAN MECLİS KARARLARINA AİT KARAR ÖZETLERİ

04 KASIM 2020 TARİHİNDE ALINAN MECLİS KARARLARINA AİT KARAR ÖZETLERİ SIRA NUM. KARAR NUM. KARAR ÖZETİ 1 178 Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısına katılamayacaklarını mazeretleri sebebiyle 03.11.2020 tarih ve 28359 sayılı dilekçe ile belirten Meclis Üyesi Tülay ÇANKAYA ve 04.11.2020 tarih ve 28543 sayılı dilekçe ile belirten Meclis Üyesi M.Serdar TUÇ’un 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun

14 EKİM 2020 TARİHİNDE ALINAN MECLİS KARARLARINA AİT KARAR ÖZETLERİ

14 EKİM 2020 TARİHİNDE ALINAN MECLİS KARARLARINA AİT KARAR ÖZETLERİ SIRA NUM. KARAR NUM. KARAR ÖZETİ 1 174 Plan ve Bütçe Komisyonundan oybirliği ile gelen bütçe kararnamesinin 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.Maddesinin (b) bendi ve 62.Maddesinin 2.fıkrasına istinaden, madde madde işaretle yapılan oylanması sonucunda 2021 Mali Yılı Gelir-Gider Bütçe toplamı *151.995.000,00*TL olarak oybirliği ile kabulüne,

daha fazla oku

ALO BELEDİYEM VE BİZİM MASA İLE ÇÖZÜM TELEFONUNUZ KADAR YAKINDA!