ESKİ VERGİ DAİRESİNİN TAHSİSİ ALINDI. YENİLENEREK BELEDİYE HİZMET BİNASI OLARAK FAALİYETE GEÇECEK.

Ayvalık Belediyesinin daha sağlıklı koşullarda çalışabilmesi ve belediyenin tüm birimlerine halkın daha rahat ulaşabilmesi için belediye birimlerini aynı çatı altında toplamak amacıyla Ayvalık Belediye Başkanımız Mesut Ergin’in Milli Emlak Genel Müdürlüğü nezdinde gerçekleşen talebi üzerine, Ayvalık Sakarya mahallesinde bulunan hazineye ait, Ayvalık eski vergi dairesi olarak bilinen binanın belediye hizmet binası” olarak kullanılmak üzere Ayvalık belediye Başkanlığına kesin tahsisi sağlanmıştır. Ayvalık’ın korunması gerekli kültür varlıklarından olan , halk arasında Eski Vergi Dairesi olarak bilinen tarihi binanın belediye hizmet binası olarak kullanılmak üzere Ayvalık Belediye Başkanlığına tahsisi ile bu bina artık Ayvalık halkına hizmet için kullanılacak.