” SİYASETTE KADININ YERİ” KONULU SÖYLEŞİYE CHP ANKARA MİLLETVEKİLİ GAMZE TAŞÇIER KATILDI.

27 Mart Cumartesi Saat 12.00 Sanat Fabrikasında; Kadın Oyunları Festivali  bünyesinde gerçekleştirilen ve CHP Ankara milletvekili Gamze Taşçıer’in  “Siyasette kadının yeri”üzerine yapmış olduğu söyleşi ayakta alkışlandı.

Gamze Taşçıer
CHP Ankara Milletvekili
1999, 2004, 2007 yıllarında yapılan yerel ve genel seçimlerde CHP Etimesgut İlçe Gençlik Kolu’nda aktif görev aldı. 2009 yerel seçimlerinde Mamak’ta çalışmalarda bulundu. 2011 genel seçiminde Ankara 1. Bölge 14 sıra Milletvekili adayı oldu. 2014 yılında Keçiören İlçesi Geçici Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. 2015 genel seçimi öncesinde gerçekleştirilen önseçimde Ankara 1. bölgede 5. oldu. 7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimlerinde aynı bölgede 9. sıra Milletvekili adayı oldu. 2016 ve 2018 yıllarında gerçekleştirilen Kurultaylarımızda Parti Meclisi üyesi seçildi. 2017 yılında Ankara Eczacı Odası başkan adayı oldu ve Türk Eczacıları Birliği Delegasyon üyesi seçildi.
Kadın ve çocuk hakları, sosyal güvenlik, sağlık ve ilaç politikaları hakkında çalışmalar ve projeler yapmaktadır.