VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNCE SOKAK CANLARIMIZ BESLEDİ.

Ayvalık Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından, tam kapanma sürecinde sokakların boş olmasından dolayı, sokak canlarımız beslendi. Cunda’dan Altınova Sahil Sitelerine kadar birden fazla ekibimizle olabildiğince yetişmeye çalışıyoruz.
Halkımızında evlerinin yakında mama ve su kapları bırakmaları sokak hayvanları için önemlidir.
Sokak hayvanları için belediyemize mama desteği sağlamak isteyenler 0 530 672 81 63 numaralı telefondan Veteriner İşleri Müdürlüğü’müze ulaşabilirler. Evlerinden mamaları Veterinerlik İşleri Müdürlüğümüz o bölgeye geldiklerinde alacaklardır.