• Temmuz 30 - Ağustos 30, 2020

3. Kategori – 125.00 TL
4. Kategori – 105.00 TL
5. Kategori – 85.00 TL

Koltuksuz sıralar 60 TL’dir sadece gişede satılır.

Bilet satış noktaları;

-Biletix
-Ayvalık Cumhuriyet Alanı Stant
-Altınova Sahil Gece Pazarı Stant
-Sarımsaklı Sahil Stant
-Cunda Sahil Güneş Saati Stant

(Biletix’te komisyon farkı vardır)

2020-7-30 2020-8-30 Avrupa/ Londra CEYLAN ERTEM KONSERİ CEYLAN ERTEM KONSERİ TARİH : 30 Temmuz Perşembe YER : Ayvalık Amfitiyatro SAAT : 21.00 Ayvalık Büyük Park Amfi Tiyatro
etkinliği takvime kaydet
geçmiş etkinlik
Etkinlikler Hakkında Bilgi mi İstiyorsunuz?

Geçmiş Etkinliklerimiz ve Gelecekte ki Etkinliker Hakkında Bilgi Almak İçin Belediyemizi Arayabilirsiniz.

• Temmuz 30, 2020
“İYİ KÖTÜ ÇİRKİN ” TİYATRO OYUNU