Kırlangıç Fabrikasının Sosyal Yaşam KazandırılmasıAyvalık Belediyesi Projeleri

Temeli 19. Yüzyılda atılmış Kırlangıç Fabrikası, üretimine 2001 tarihinde son vermiştir. Mülkiyeti Ayvalık Belediyesi’ne ait 1910 ada, 1 parselde kayıtlı 20336,77 m2 yüzölçümlü taşınmaz üzerinde yer alan Kırlangıç Fabrikası’nın üzerinde mevcut bulunan 13 binanın fonksiyonları belirlenmiş, bunlar dışında bir adet yeni bina planlanmış olup; Koruma Kurulu onayı için avan proje hazırlanmıştır.

ALO BELEDİYEM VE BİZİM MASA İLE ÇÖZÜM TELEFONUNUZ KADAR YAKINDA!